Komiksové střípky: Drsná fotka z Arrowa, postava z Justice League v Supergirl a jak je na tom "x-mení" seriál Hellfire?

Žně pro komiksové milovníky.

Žádné zdržování, rovnou se na to vrhneme. A začneme rázně. Fotografií z natáčení páté řady seriálu Arrow. Jak je z obrázku, který vypustil Stephen Amell, patrné, na Olivera čekají v další sérii drsné časy. Očividně jde o záběr z flashbacků, to naznačuje účes i chybějící tetování. Na první pohled to vypadá jako moment z nějaké variace na Klub rváčů, co říkáte? Seriál se vrací 5. října.

Odskočíme si k Supergirl, která se pro druhou řadu přesouvá na stejnou stanici, která vysílá i Arrowa, tedy The CW. V další sérii uvidíme postavu, která se vyskytuje v komiksu Justice League. Ne, není to žádný z ústředních členů týmu Justice League, ale Snapper Carr. Ten je v komiksu často znázorňován jako čestný člen Justice League, který pomáhá hlavním hrdinům. V některých komiksových příbězích má dokonce superschopnost a to teleportaci, ale obvykle je to "obyčejný" člověk. A dá se předpokládat, že právě standardní verze bez schopností bude k vidění i v Supergirl. Snapper bude představen jako hlavní editor časopisu CatCo Magazine. Postavu ztvární Ian Gomez.

Co bude s těmi X-Meny? 

Pokud jste fandy X-Menů, tak víte, že se mluvilo o dvou seriálech na jejich motivy a to Legion, který je v přípravách a Hellfire o proslulém klubu záporáků Hellfire Club. Na rozdíl od Legion, o Hellfire se neobjevovalo příliš informací a to mnohé vedlo k domněnce, že je projekt u ledu. A vypadá to, že opravdu je. Podle serveru Variety se stanice FOX rozhodla v přípravách nepokračovat. Důvod nebyl zveřejněn. Naštěstí ale chystá jiný seriál inspirovaný X-Meny (celý článek).
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat