Gilmorova děvčata: Rozhovor s tvůrkyní seriálu

Jaké bylo natáčet nové díly?

Je to jen pár dnů od chvíle, kdy bylo odhaleno datum premiéry a ukázka z nových dílů Gilmorek (celý článek). A spousta lidí div nezačala ronit slzy dojetí. Hromada fandů se prostě nemůže dočkat návratu oblíbeného seriálu. A právě o nové minisérii se rozpovídala její duchovní matka Amy Sherman-Palladino pro server TVline:

Kde se nacházíte, pokud jde o sestříhávání seriálu?

"Zrovna jsme dokončili první část epizody Winter. Vše je sestříhané. Mixujeme to, vkládáme naši hudbu, zvukové efekty, začíná to dávat smysl, když to vše děláme."

Bylo tam něco, co vás potěšilo nebo jste díky tomu byla emocionální, když jste se na to zpětně dívala?

"Brečím od prvního dne. Lauren a já jsme se na sebe chvíli nemohly podívat, protože na natáčení to doslova bylo jako, ´Ahoj. Jak se máš´ a (následuje zvuk pláče). Stále pláču. Možná je to menopauza. Netuším, ale samozřejmě, že neustále brečím. Jsem velmi potěšená všemi čtyřmi epizodami. Mám pocit, že jsme splnili, co jsme chtěli, což je něco, co já skoro nikdy neříkám. 

Jak to bude s klením? 

"Budete se muset podívat, abyste to zjistili. S Gilmorkami je to tak, nikdy jsme nekleli a jedním z důvodů bylo The WB (společnost Warner Bros, pozn. redakce), dalším důvodem bylo to, že nejsme Narcos. Není to příběh, kde by zaznělo, ´Emily, s*ru na tebe! S*ru na tebe, Richarde!´ Myslím tím, že bych ráda. Nebylo by to skvělé? Opravdu drsná verze Gilmore Girls. Nic než nadávky a nahota a drogové bitky. Ale je to seriál, který má svůj vlastní slovník a teď svůj vlastní hlas. A my to musíme ctít a přesto to udělat tak, aby to působilo svěže a jinak."

Jak se na nové díly těšíte vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat