Community: Šest řad a film? Vypadá to, že k tomu skutečně dojde

Hurá.

Sitcom Community/Zpátky do školy byl skvělý. Ale jeho humor byl tak svérázný, že jednoduše neoslnil většinové publikum. Přesto ho stanice NBC držela na obrazovkách pět řad. Pro šestou se přesunul pod křídla společnost Yahoo!.

Ta ho ale po jedné řadě zrušila. Fandové ovšem doufali, že dojde k naplnění slov jedné z postav "Šest řad a film" (i když její přání se týkalo jiného zábavného seriálu a to Cougar Town).

O filmu se sice mluvilo, ale nezdálo se, že by byl jeho vznik v blízké budoucnosti realitou. Teď se ale ozval duchovní otec Community Dan Harmon, který se v pořadu Larry King Now nechal slyšet:

"Jestliže zrovna teď vytáhnu psací stroj a napíši film Community pouze na základě toho, co mě napadlo, bude následovat zlomené srdce a agónie, až zjistím, kteří lidé by se vrátili, aby se zúčastnili natáčení. Ale na druhou stranu, pokud počkám na to, až se všichni seřadí a řeknou, ´Máme volno a jsme připraveni natočit film Community!´, no, to je také špatný nápad."

To neznělo moc nadějně. Spíše to vypadalo, že máme smůlu, ale Dan následně dodal:

"Bude to skvělý film. Dojde k němu."

Jak to tak vypadá, problémem jsou diáře představitelů hlavních postav. Herců v hlavních rolích nebylo málo a už během natáčení seriálu ho několik z nich opustilo, takže dát je znovu dohromady nebude snadné. Ale jak Dan naznačil, zřejmě se nebude pokoušet sehnat celou partu, ovšem současně nechce, aby hodně lidí chybělo.

Je tedy otázkou, kdy se rozhoupe a začne na tom pracovat. Snad brzy. Nevím jak vám, ale mně Community (a především jeho paintballové epizody) chybí.

Chtěli byste film Community?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat