Živí mrtví: Pravda o tom, co si Norman myslí o konci šesté řady. A s kým by se chtěl projet na motorce?

Představitel Daryla se rozpovídal.

Finále šesté řadě The Walking Dead (recenze) nabídlo jeden z nejvíce proklínaných otevřených konců za poslední roky. Spousta lidí na něj nadávala, nadává a nadávat jistě bude. Herci ze seriálu samozřejmě ne, ti by za to dostali za uši. Když se ke cliffhangeru vyjadřují, jsou velmi opatrní.

A nejinak je to v případě představitele Daryla Dixona Normana Reeduse, který se k tématu také rozpovídal:

"No, myslím, že všichni mají Instagram a Facebook a Twitter a všichni chtějí všechno vědět hned. ´My si zasloužíme všechno vědět hned!´ Víte, ke cliffhangerům dochází od počátků televize. A já jsem rád, že je tu tolik entusiasmu, pokud jde o seriál. Každý je do toho zapálený a my jsme také, ale tvoříte umění tak, že odstartujete konverzaci a to, že o tom lidé mluví je svým způsobem kompliment, aniž by záleželo na tom, co říkají. Chápu to. Myslím tím, že se rád dívám na televizi a jsem naštvaný a chci také něco prohodit skrz televizi, ale to je součást vzrušení! Mám to rád. Takže to řeknu znovu: Čekání bude stát za to. Přijde to a budete si přát, abyste... Víte, co myslím. Někdy chcete, aby se něco stalo, někdy nechcete, aby se něco stalo a ono se to stane a vy na to, ´KRUCI!´ Takže prostě buďte připravení."

On asi není problém, že došlo ke cliffhangeru, ale o to, jaký byl. Laciný a neoriginální. Navíc, herci a tvůrci nás dlouhé týdny lákali na finále šesté řady, slibovali, že to bude emocionální pecka a pak jsme se dočkali konce, který rozhodně nebyl uspokojivý.

Kromě toho se Norman rozpovídal i o tom, koho by si rád pozval do svého nového pořadu Ride with Norman Reedus, ve kterém bude navštěvovat známá motorkářská místa. A jeho odpověď na to, kdo je jeho vysněným hostem, je docela překvapivá:

"Rád bych tam měl Cher. Ona je motorkářka. Chtěl bych s ní projet Řím."

Tak to bych také rád viděl. První díl pořadu bude mít premiéru 12. června.

Jak se vám líbilo finále šesté řady Živých mrtvých? A koho byste rádi viděli v pořadu Ride with Norman Reedus?


Zdroje: IGN, Uproxx
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat