Živí mrtví: Nevíte, kam v zimě na dovolenou? Co takhle plavba s hvězdami The Walking Dead?

Luxusní loď, slunce, Bahamy a zombíci.

Seriál The Walking Dead je extrémně populární, takže se samozřejmě objevují různé upomínkové předměty nebo vznikají atrakce v zábavních parcích inspirované Živými mrtvými.

To není vše. Aktuálně bylo oznámeno, že je v plánu už druhá plavba nazvaná Walker Stalker Cruise. Ta potrvá tři dny a bude zahrnovat klasické aktivity jako cpaní se jídlem, opalování, ale také různé akce spojené se seriálem The Walking Dead. Konkrétně se návštěvníci dočkají rozhovorů s herci, autogramiád nebo tématických večírků.

Loď Norweign Pearl vyrazí 3. února 2017 z Miami a vydá se na Bahamy. Na palubě pak budou herci Norman Reedus (Daryl), Chandler Riggs (Carl), Michael Cudlitz (Abraham), Tom Payne (Jesus), Michael Traynor (Nicholas) nebo šéf maskérů/režisér/producent Gregory Nicotero (koukám, že to bude "sausage party", žádná ženská).

A pokud vás zajímá cena, tak lístky startují na "lidových" 790 dolarech (zhruba 20 tisíc korun). No za hubičku to zrovna není, ale určitě se najde dost těch, kteří to rádi zaplatí, aby viděli Normana v plavkách.

Pokud mezi ně patříte, tak zakoupit lístky můžete tady.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat