Sportovní reportérka dostala padáka za rasistické poznámky

Ony byly spíše hloupé, ale dobře.

Amerika je země neomezených možností, ale také země, kde vás žalují nebo vyhodí za každou ptákovinu. Lidé by si tak měli dávat pozor na jazyk a dvojnásobně to platí pro zaměstnance televizí. To ale asi nevěděla sportovní reportérka stanice FOX Emily Austen.

Ta se objevila v pořadu Rundown, kde pronesla dost zvláštní poznámky:

"Ani jsem nevěděla, že Mexičané byli tak chytří... To je ujetý. Tak jsem to nemyslela. Lidi, vy víte, že v matematické třídě byl vždy nejchytřejší člověk Číňan."

A aby toho nebylo málo, tak se rozpovídala i o židech:

"Způsob jakým jsem mluvila s židy v Boce. Mně to prostě bylo jedno. Oni si stěžovali a držkovali na všechno. Dala jsem nějakému chlapíkovi jeho pivo a on si mi postěžoval, že je tam moc pěny. Bylo mi jasné, že to je lakomý hajzl a nedá mi dýško."

Stanice FOX z toho samozřejmě nebyla nadšená, Emily dostala padáka a viceprezident Foxu Steve Tello prohlásil:

"Jsme si vědomi toho, že se Emily Austen objevila ve videu na sociálních médiích, které nemá nic společného s FOX Sports a ve kterém pronesla necitlivé a pohrdavé komentáře. Nemluvila za Fox Sports a my nebudeme tolerovat žádná prohlášení, která ve videu udělala. Emily byla upozorněna, že její komentáře byly nepřijatelné a neobjeví se v žádném z nadcházejících vysílání Fox Sports Florida nebo Fox Sports Sun," 

Slečna si holt nedala pozor na jazyk a takhle to dopadlo. Myslíte, že vyhazov byl správná reakce?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat