Živí mrtví: Co nechce představitel Daryla v seriálu dělat?

Co ho děsí?

Pokud se člověk podívá na Normana Reeduse, který v seriálu The Walking Dead ztvárňuje Daryla Dixona, tak si asi řekne, že se nejvíce bojí česání. Ale ne, hřeben a šampón nejsou Normanovi největší nepřátelé. V talkshow Conan prozradil, že má strach z něčeho jiného. Z jízdy na koni:

"Jsem si jistý, že každý vidí, že se bojím. Ale pak jsem udělal film s Robertem Redfordem nazvaný The Conspirator a čekalo se ode mě, že vyskočím na koně a budu křičet na lidi a budu opravdu drsňák... Působilo to, že vím, co dělám a za nějaké dvě vteřiny chtěl kůň začít klusat dozadu a přidat se k ostatním koním. A uslyšel jsem Redforda, jak křičí ´někdo se postarejte o Normanova koně!´A já na to, ´Chlape, oni mě vyhodí." A prostě mě napadlo, napadla mě stejná věc. Když jsem četl scénář k The Walking Dead, říkám si, ´Dobře, čí je to motorka?´ A oni na to, ´je tvého bráchy Merlea.´A já říkám, ´Víte, pokud Merle může řídit motorku, Daryl by pravděpodobně také věděl, jak řídit motorku.´ 

Původně to totiž vypadalo, že se v Živých mrtvých bude na koních jezdit poměrně často, což Normana vystrašilo a tak nenápadně přesvědčil tvůrce, že motorka by byla lepší volba. A asi s ním většina souhlasí. Na motorce vypadá drsnější než v sedle, co?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat