Top Gear: V zákulisí prý zuří válka, moderátoři Chris Evans a Matt LeBlanc se nesnesou

Jako by pořad už neměl teď dost problémů.

S Top Gearem to jde jednoduše z kopce. Po vyhazovu Jeremyho Clarksona a dobrovolném odchodu jeho dvou kolegů se mluvilo o tom, že pořad prostě nebude tak úspěšný. A to se ukázalo jako správný předpoklad.

Sledovanost není katastrofická, ale ani oslnivá (i když má lehce vzestupnou tendenci), navíc se objevují zvěsti o tom, že je do motoristického magazínu přidáván umělý smích, protože občas nastane "trapné ticho" a teď se vyrojily informace, že dva z nových moderátorů Chris Evans a Matt LeBlanc se nemají v lásce. A to vůbec.

SOUVISEJÍCÍ: UMĚLÝ SMÍCH, KLESAJÍCÍ SLEDOVANOST A NEJHORŠÍ POŘAD, NOVÝ TOP GEAR NEOSLNIL

Situace je údajně tak špatná, že prý Matt LeBlanc prohlásil, že v pořadu zůstane buď on nebo Evans. Podle některých zdrojů není LeBlanc nadšený z chování svého kolegy a požádal ho, aby ukončil své působení v Top Gearu a pokud to neudělá, vypoví smlouvu on.

Zprávy o tom, že se tihle dva nemají v lásce se objevily už během příprav nové řady Top Gearu, ale tehdy to Matt LeBlanc označil za "snůšku keců".

Zřejmě to ale zase takové kecy nebyly. I když zprávy o rivalitě obou pánů přišly od deníku The Sun, který není úplně nejspolehlivějším zdrojem informací.

Na druhou stranu, neznamená to, že to není pravda. Ovšem, těžko čekat, že to BBC oficiálně potvrdí. Pokud ale oznámí odchod jeden z moderátorů, bude jasné, že na "každém šprochu pravdy trochu".

A pokud bude BBC chytré, dá přednost Mattovi, jehož výkon je obecně hodnocený jako velmi dobrý.

Zdroj: The Sun
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat