Komiksové střípky: K obsazení Arrowa a Legends of Tomorrow se přidávají noví herci

Kteří a koho ztvární?

Už před nějakou dobou bylo řečeno, že se v další řadě Arrowa objeví další samozvaný ochránce zákona, bývalý mariňák s poněkud výbušnou povahou. Ale nevěděli jsme, o které postavě je konkrétně řeč a už vůbec ne, kdo si ji zahraje.

Wild Dog
Ale to se změnilo. Bylo oznámeno, že se k obsazení páté řady přidává Rick Gonzales, který si zahraje muže známého pod přezdívkou Wild Dog. Ten se neobjeví jen v jedné epizodě, ale hned v několika.

Wild Dog se v komiksovém světě pohybuje od roku 1987, jde o bývalého vojáka, jehož celá jednotka byla zabita během teroristického bombového útoku. A aby toho nebylo málo, tak jeho přítelkyni zavraždili nájemní zabijáci. To už na něj bylo jednoduše moc a rozhodl se bojovat proti zločinu.

Začal nosit hokejovou masku, brnění, elektrické rukavice a kulomet a vydal se do ulic. Jen tak pro informaci, nějak si neláme hlavu s tím, co padouchům provede. Nemazlí se s nimi.

Jestli bude stejně drsná i seriálová verze, uvidíme na podzim, kdy se Arrow vrátí.

Kromě Wild Doga se v páté řadě potkáme s dalším samozvaným bojovníkem proti zločinu a to někým, kdo si říká jednoduše Vigilante (pravým jménem Adrian Chase).

Ztvární ho Josh Segarra. Postava bude přítelem Olivera, státní zástupce, který pochopí, že situace je tak vážná, že ji nelze vyřešit pouze u soudu a tak vyrazí do ulic.

Komiksová verze téhle postavy se objevuje od roku 1983 a v předloze jeho rodinu povraždil mafián. Není ale jasné, jestli bude jeho příběh stejný i v seriálu.

V Legends of Tomorrow se objeví další hrdina

Bylo přislíbeno, že ve druhé řadě Legends of Tomorrow uvidíme spoustu nových postav z komiksů DC a jednou z nich bude Nate Heywood/Citizen Steel. Jde o člena Justice Society of America, do které patří Rex Tyler/Hourman. Ten se objevil v závěru první řady .

Seriálový Citizen Steel bude historik, syn jiného člena Justice Society of America jménem Commander Steel, který bojoval během Druhé světové války.

Není jasné, jestli se Nate stane Citizenem Steelem i v seriálu. Naopak, ví se, že se bude ve druhé řadě objevovat pravidelně a znám už je i jeho představitel. Bude jím Nick Zano.

Superschopností komiksového Natea je krev tvořená tekutým kovem, tím pádem je v podstatě chodícím kusem oceli. Díky tomu je extrémně silný, rychlý a odolný.

Legendy se vracejí také na podzim.

Zdroj: EW, Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat