Hra o trůny: Sedmá řada bude mít zřejmě opravdu méně dílů

Potvrdil to jeden z režisérů.

Ne, že by to bylo velké překvapení. To, že by měly mít sedmá a osmá řada Game of Thrones méně dílů, než standardních deset, už se řeší delší dobu. Mluvilo se o celkem 13 částech, ale to zatím potvrzeno nebylo. A ani teď jsme se nedočkali oficiálního vyjádření od duchovních otců seriálu nebo HBO.

SOUVISEJÍCÍ: BUDE PŘÍBĚH HODORA V KNIZE JINÝ NEŽ V SERIÁLU?


Ale přesto informaci o nižším počtu epizod přinesl někdo, komu se věřit dá. Konkrétně Jack Bender, režisér, který má na kontě třeba skvělou epizodu The Door (recenze), ve které byla ikonická scéna s Hodorem (Kristian Nairn):

"Natočí pouze sedm epizod a mají k dispozici stále spolupracovníky, kteří na tom s nimi dělají už věky. Já vím jedno, byla to pro mě úžasná zkušenost, pracovat na tomto seriálu a také vím, že Dan a David (Dan Weiss a David Benioff, tvůrci seriálu, pozn. redakce) jsou ze seriálu nadšení, ale já jsem se upsal seriálu, který se začne natáčet na začátku roku 2017 a je založen na trilogii knih od Stephena Kinga... Pokud ale budu mít volno a oni mě budou chtít, rád bych bych to udělal."

Tvůrci sice tvrdili, že číslo třináct se pouze zvažovalo, ne, že je to už jisté, ale zdá se, že se opravdu dočkáme sedmi a poté šesti epizod. Pokud tedy nebude mít závěrečná osmá řada víc než šest dílů.

Přiznám se, že mám určité obavy. Hra o trůny obsahuje obrovské množství dějových linek a postav a nebude snadné všechny zápletky uspokojivě ukončit napříč 13 díly. Ale nemožné to není.

Co si myslíte o tom, že další řady Game of Thrones budou kratší?

Zdroj: Vanity Fair
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat