Hra o trůny: Schytal jsem nenávist od diváků za Tommena, říká jeho představitel

Chudák kluk.

V šesté řadě Game of Thrones hraje Tommen Baratheon (Dean Charles-Chapman) výraznou roli. Naštěstí není tak zvrácený jako jeho bratr Joffrey, ale také dělá spoustu věcí, které nejsou divákům zrovna po chuti. Je extrémně snadno zmanipulovatelný a ostatní lidé si s ním hrají jako s loutkou. Není tak překvapením, že to Tommen od diváků schytává. To prozradil jeho představitel pro THR:

"Nechci nic prozradit - žádné spoilery - ale celá řada připravovala cestu pro závěrečné dvě epizody. Tím jsou fandové škádleni každou vteřinu. Něco odstartuje, ale nikdo neví kdy nebo jak. Ale napětí stoupá a je to čím dál víc frustrující. I fanoušci začínají být frustrovaní! ´No tak, udělejte něco!´ Později jsem se dočkal spousty nenávisti, která se týká Tommena a to stojí za prd!"

"No, lidé mě označují jako Tommena. Já nejsem Tommen! Jmenuji se Dean a prostě hraji někoho, kdo se jmenuje Tommen. Je tu pár fandů Tommena a já miluji Tommena, ale někteří lidé chtějí, aby vzal meč a všechny zabil a došlo na šťastný konec. Ale tohle je Hra o trůny. Chápu, odkud se berou fanoušci, takže je to vlastně pro mě dobrá zpráva. Doufejme, že to znamená, že dělám svou práci správně." 

To dělá, Tommen asi neměl být miláčkem publika, ale současně ani klasickým záporákem. A Dean ho ztvárňuje velmi dobře. Tommen je prostě a jednoduše naivní kluk, který se nechá lehce ovládat a díky tomu nadělá víc škody než užitku.

Jaký názor na Tommena máte vy?





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat