Hra o trůny: Představitel Jaimeho o jeho vztahu k Brienne

Jak to ti dva spolu mají? POZOR, SPOILERY!!!

V aktuální epizodě (recenze) Game of Thrones se po delší době shledali Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) a Brienne (Gwendoline Christie) a bylo to prostě sladké. Není žádným tajemstvím, že tihle dva pro sebe mají slabost. Právě o tom se rozpovídal Nikolaj:

"Bronn prozradil, co diváci tuší. Je to skvělý způsob, jak to vecpat divákům do hlavy ještě dříve, než k dané scéně dojde, protože je tu přidaný podtext. Jaime se neustále stará o Cersei a o to, co pro ni může udělat, aby jí pomohl dosáhnout všechno, co chce. A v případě Brienne je to to samé - složila přísahu Catelyn Stark. Je extrémně odhodlaná a má čest a musí dělat správné věci."

Tak to pro nás není žádná novinka, to o Brienne už dávno víme. Ale jak vidíte, bylo naznačeno, že by mohlo dojít k něčemu víc, než jen k tomu, že na sebe tihle dva mávají:

"Někdy, pokud jde o tyhle dva, tak vás jednoduše napadne, ´Proboha, nech to na chvíli být. Co se starat o to, co chceš ty?´ Nikdy se navzájem neposlouchají. A co se miluji na závěru téhle scény je, že to svým způsobem srdcervoucí. Protože si opět byli blízcí. Ale budou někdy schopni mluvit o něčem jiném než o úmyslech jiných lidí?"

Možná ano, ale ne v následujících dílech. Jejich cesty se znovu rozešly. Ale třeba se dočkáme ve zbývajících dvou řadách.

Chtěli byste, aby Brienne a Jaime skončili spolu?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat