Hra o trůny: Jeden z režisérů reaguje na spekulace o Lady Stoneheart

Potvrdil dohady o jejím příchodu?

Před nějakou dobou se znovu začalo mluvit o tom, že by se brzy mohla objevit oživená Catelyn Stark (Michelle Fairley), respektive její krvelačnější verze Lady Stoneheart. Spousta fanoušků v to doufá a chtějí po tvůrcích odpověď, zda je to pravda. Aktuálně se k tomu vyjádřil jeden z režisérů Mark Mylod:

"Nejsem ve scenáristické místnosti a můžu upřímně říct, ruku na srdce, že jsem ani jednou nemluvil o Lady Stoneheart. Upřímně, neměl jsem ani jednu diskusi o Lady Stoneheart, takže to upřímně nemůže komentovat, zda ji do budoucna zvažují nebo ne."

To je trochu zklamání, na druhou stranu, režisérů se na seriálu Game of Thrones podílí několik, takže by to sice bylo divné, kdyby jeden z nich neslyšel nic o téhle postavě, pokud by ji tvůrci zvažovali představit, ale jak se říká, tonoucí se stébla chytá, takže se tím můžeme trošku uklidňovat.

SOUVISEJÍCÍ: PROČ SE ZNOVU SPEKULUJE O PŘÍCHODU LADY STONEHEART?

Případně se můžeme odvolávat na situaci kolem Jona Snowa (Kit Harington). Herci i tvůrci doslova lhali o jeho osudu, tak proč by to nedělali v případě Lady Stoneheart? Řekněme si to na rovinu, to, kolikrát režisér použil slovo "upřímně", vypadá poněkud zvláštně a až moc snaživě.

A nebo prostě mluví pravdu, i s touto možností bychom měli počítat. Sama Michelle Fairley kdysi prohlásila:

"Respektujete rozhodnutí scenáristů. Zápletku jsem znala a tak to je. Nemůžou se držet knih na 100 procent. Je to nemožné - mají k dispozici jen 10 hodin za jednu řadu. Musejí to udržovat dramatické a vzrušující, nepodstatný materiál se ztratí za účelem udržení kvality tohoto brilantního seriálu."

Ano, s tím můžeme souhlasit, ovšem neřekl bych, že dějová linka s Lady Stoneheart je nepodstatná. Ale já nejsem scenárista.

Myslíte si, že se Lady Stoneheart dočkáme nebo ne?

Zdroj: IGN

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat