Hra o trůny: Bude to nejdiskutovanější epizoda vůbec, tvrdí o devátém dílu herec

Snad nepřehání.

Od deváté epizody šesté řady Game of Thrones nazvané Battle of the Bastards se čeká hodně. Uvidíme v ní dosud největší bojovou scénu, ve které se proti sobě postaví armády vedené Jonem Snowem (Kit Harington) a Ramsayem Boltonem (Iwan Rheon). A většina diváků tak předpokládá, že půjde o jeden z vrcholných dílů šesté řady. Ovšem představitel sera Davose Liam Cunningham jde ještě dál:

"Podle mého názoru se Miguel, David a Dan (režisér dané epizody Miguel Sapochnik a tvůrci seriálu a scenáristé, David Benioff a Dan Weiss, pozn. redakce) překonali, soudě podle toho, co jsem viděl během previzualizace (v podstatě obrazový plán toho, jak bude daná epizoda vypadat, pozn. redakce). Je pravděpodobné, že půjde o nejvíce diskutovanou epizodu z celého příběhu, ze všech řad. Nemůžu ani popsat, jaká očekávání mám. Jsem si naprosto jistý, že to bude skvostné, podle toho, co jsem viděl na natáčení."

SOUVISEJÍCÍ: KOLIK LIDÍ SE ÚČASTNILO NATÁČENÍ BITVY V BATTLE OF THE BASTARDS

Berme to samozřejmě s rezervou, znáte herce, jak rádi přehánění, když se blíží seriálové řady do finále, ale nemůžu popřít to, že jsem hodně zvědavý a věřím, že to opravdu bude skvělý díl. Možná ne nejvíce diskutovaný, ale určitě hodně diskutovaný.

"Jen, abych vám naznačil, co se dělo v zákulisí, Miguel nás a další, kteří s tím měli něco společného, přizval - bylo to někdy na konci léta minulého roku - a měli připravenou previzualizaci a storyboardy. Pamatuji si, že když nám to ukázali, bylo to jako hollywoodský blockbuster. Bylo to něco, co bychom očekávali od filmu za 200 milionů dolarů. Pamatuji si, že jsem s Miguelem tehdy žertoval a řekl mu, ´Hele, nemíříš moc nízko, co?´ Oba jsme se tomu zasmáli, ale řekl, ´Uvidíme, jestli z toho budeme moci dostat, co nejvíce jen půjde," popsal herec.

Dál ještě Liam velmi pochválil Kita Haringtona:

"Byl bych velmi, velmi překvapený, kdyby pan Harington nepřevzal na konci sošku. Množství práce, kterou jsem viděl Kita dělat... Myslím, že vyspěl z mladého muže v tuhle fantastickou postavu, kterou v tom hraje. Řekl jsem mu, že jeho práce je sympaticky jemná. Sledoval jsem ho při práci, pracoval jsem s ním na této řadě a jako herec prostě zraje... Bude to dechberoucí."

Devátá díl bude v USA k vidění v neděli. Jak se na něj těšíte?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat