Xena: Proč Xena a Gabriela nikdy neskončily spolu?

Rády si měly, ale dohromady se nedaly.

Vztah Xeny (Lucy Lawless) a Gabriely (Reneé O´Connor) byl hodně hluboký. Nebyly jen spolubojovnice, ale i nerozlučné přítelkyně. Tak dobré přítelkyně, že mezi nimi bylo hodně citelné lesbické napětí. Nebylo tedy divu, že spousta fanoušků věřila tomu, že jsou holky partnerky. Ale to nikdy nebylo přímo potvrzeno. Proč ne? To ví jeden z tvůrců Rob Tapert:

"Nikdy jsme opravdu nechtěli, aby byly na 100 procent spolu a to z velmi zvláštního důvodu. Byl tu Ares (Kevin Smith), bůh války, kterého jsme milovali. Nechtěli jsme se vzdát vlivu, který měla tahle postava na Xenu a potěšení z vyprávění příběhů Xena a Area. Jakkoliv se nám líbilo to, že jsou Xena a Gabriela dva lidé, kteří jsou nejlepšími přáteli a možná i intimními přáteli, nikdy jsme to nechtěli vzdát s Areem." 

Xena a Ares byli rozhodně zajímavý pár. Jiskřilo to mezi nimi a jeho vliv na Xenu byl hodně velký. Od tvůrců to tak nebylo špatné rozhodnutí. A Xena a Gabriela stejně skončily spolu, minimálně v asi milionu příběhů od fanoušků, které kolují po internetu .

Chtěli byste, aby se dámy daly oficiálně dohromady nebo vám to takhle vyhovovalo?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat