Hra o trůny: Představitelka Sansy chce, aby z její postavy byla lesbička

Láska je láska, když chodí holky s holkama.

Sansa začíná být zajímavější a zajímavější postavou. Z dívky, která byla v dosavadních řadách hlavně "slečnou v nesnázích", která potřebovala zachraňovat, se nám klube někdo, kdo se nebojí organizovat válečné tažení proti nepříteli.

A její představitelka Sophie Turner má nápad, jak by se měl děj její postavy dál vyvíjet, respektive, s kým by měla skončit:

"V universu Hry o trůny, myslím, že se bude muset zhoupnout na jinou stranu - protože muži pro ni prostě nejsou to pravé. Soudě podle jejího vztahu s Margaery... pravděpodobně Margaery. Nebo s Aryou - protože bych ráda viděla, kdyby k tomu došlo. Milovala bych milostnou scénu mezi Aryou a Sansou." 

Dobrá, dobrá, muži se k Sanse nechovali úplně nejlépe, ale že by to mělo vést až k milostné scéně s vlastní sestrou? Řeknu jen jedno - FUJ. Incest není v Game of Thrones nic nového, ale není to také něco, čeho bych musel být svědkem často. I když, je na místě připomenout, že to Sophie pravděpodobně myslela jako vtip (doufám).

Na druhou stranu, není úplně špatný nápad, kdyby se ze Sansy vyklubala lesbička. Po těch všech vynucených svazcích, znásilněních a podobných událostech by bylo náručí milující ženy příjemná změna.

Na to, jak skončí příběh Sansy, si ještě počkáme, v plánu jsou další dvě řady, i když budou mít pravděpodobně méně dílů, než jsme zvyklí.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: SEDMÁ A OSMÁ ŘADA HRY O TRŮNY BUDOU MÍT ZŘEJMĚ MÉNĚ DÍLŮ

Byli byste pro, aby byla Sansa milovnicí stejného pohlaví?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat