Hra o trůny: Která fanouškovská teorie se možná stane realitou?

Že by?

Pokud jde o Game of Thrones, tak existuje více fanouškovských teorií než bakterií ve výrobně falešné viagry v Číně. Některé z nich se ukáží být mylné, jiné se ale stanou realitou a tohle by mohla být další z nich.

Začalo se mluvit o tom, že by v následujících dílech mohlo dojít ke střetu neblaze proslulé bratrské dvojice Sandor Clegane (Rory McCann) alias Ohař a Gregor Clegane (Hafþór Júlíus Björnsson) alias Hora.

Teorie, která vešla ve známost pod jménem Cleganebowl, operuje s myšlenkou, že se pánové střetnou během rozsudku bojem, který by měl rozhodnout o osudu královny Cersei (Lena Headey). Počítá se s tím, že ta si samozřejmě zvolí jako svého šampiona oživeného Gregora, zatímco za církev bude bojovat jeho bratr Sandor.

To vás asi zarazilo, protože podle toho, čeho jsme byli svědky v seriálu, by měl být Ohař mrtvý. Jenže, jsme vlastně nikdy neviděli jeho smrt, což dává některým divákům naději, že je stále naživu. Navíc, Ian McShane, který ztvární zatím nepojmenovanou postavu v šesté řadě, před nějakou dobou prohlásil, že bude zpět přivedena postava, o které si všichni mysleli, že je mrtvá. A Jon Snow to asi nebude, protože ten byl opravdu mrtvý (alespoň chvíli).

Sandor by tak dával smysl. Kromě toho, s Cleganem má nevyřízené účty, takže by to bylo pěkné rozuzlení jejich příběhu.

Plus je tu ona věc, že seriál dějově předběhl knihy, takže scenáristé mají v podstatě volné ruce (i když konzultují s Georgem R.R. Martinem) a mohou děj posunout libovolným směrem.

Uvidíme, zda je tahle fanouškovská teorie správná. Pokud ano, bylo by to fajn, co říkáte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat