Hra o trůny: Co říkají tvůrci o "šokujícím" momentu z nového dílu?

Dobře, nebyl tak překvapivý. Ale i tak se o něm mluví. POZOR, SPOILERY!!!

Asi vám neuniklo, že se v nové epizodě Game of Thrones (recenze) odehrálo to, o čem už se špitá dlouho. Jon Snow (Kit Harington) byl oživen. To je samozřejmě věc, o které se mluvilo, mluví a mluvit ještě nějakou chvíli bude. Co k tomu ale prozradili tvůrci? 

David Benioff v rozhovoru pro HBO řekl následující:

"Melisandre k tomu přistupovala s hlubokými pochybami. Byla někým, kdo skutečně věřil a jeho víra se otřásla, někým, kdo byl naprosto oddán Pánovi světla a poté události v mnoha předchozích epizodách touto vírou otřásly. Ale ona v něj stále věří, ale prostě neví, jestli on věří v ni, takže šla k tělu Jona Snowa s tou nejmenší nadějí, že když pronese ta správná slova, když je řekne s dostatkem víry, s dostatkem vášně, Pán ji vyslyší."

Další z tvůrců D.B. Weiss dodal:

"Davos nemá Melisandre zrovna v lásce. Ale viděl, čeho je schopná. Viděl ji udělat spoustu nemožných věcí. Není největším fanouškem jejího boha, není největším fanouškem jejího programu, ale v danou chvíli nemá co ztratit. Pokud to nebude fungovat, tak to nebude fungovat." 

Ale ono to fungovalo. Byl podle vás dobrý nápad oživit Jona Snowa nebo už máte onoho přivádění mrtvých postav zpět dost? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat