Chirurgové: Co říká tvůrkyně seriálu na odchod jedné z hvězd?

Mrzí jí to?

Před pár dny bylo oficiálně potvrzeno, že v další řadě Grey´s Anatomy už neuvidíme oblíbenou herečku Saru Ramirez, která ztvárňovala doktorku Callie Torres. Tentokrát ale za jejím odchodem nestála tvůrkyně seriálu Shonda Rhimes, o které se ví, že pokud se jí někdo znelíbí, klidně se ho zbaví (řekl někdo Katherine Heigl?), ovšem byla to sama herečka, kdo se rozhodl Chirurgy opustit. Co na to vůbec duchovní matka Chirurgů říká? Mrzí ji odchod Sary?

"Bylo to zajímavé. Bylo to jiné, protože to nebyla velká plánovaná věc. Měla jsem v plánu něco jiného, když přišla Sara a řekla, ´Opravdu tuhle pauzu potřebuji.´ Měla jsem svým způsobem štěstí, že jsme museli natočit finále řady s ní, jak odchází do New Yorku. Doktorka Callie Torres přišla do našich životů, tančící ve spodním prádle, už před dekádou a já bych nemohla být šťastnější a pyšnější na její cestu. Výkon Sary Ramirez mě a stejně tak miliony fanoušků inspiroval každý týden. Přejeme jí jen to nejlepší během opravdu zasloužené pauzy. Callie mi bude velmi chybět, ale jsem nadšená z toho, co si budoucnost pro Saru připravuje. Vždy bude mít domov v Shondalandu (produkční společnost Shondy Rhimes, pozn. redakce)."

Herečka má očividně stále dveře otevřené, pokud by měla zájem o návrat. A třeba to jednou udělá. Nebylo by to poprvé, kdy by někdo opustil úspěšný seriál, aby následně zjistil, že najít práci, která by mu zajistila podobný úspěch, není zrovna snadné. I když u Sary bych se asi nebál, její herecké výkony jsou velmi chválené, takže o další práci asi nebude mít nouzi.

Bude vám Callie chybět?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat