Živí mrtví: Čeká nás nejvíce řešený okamžik v historii televize, říká o finále představitel Negana

A nenávisti ze strany diváků se nebojí.

Neděle je pro milovníky seriálu The Walking Dead velkým dnem. Bude odvysílána závěrečná epizoda šesté řady, ve které se konečně objeví dlouho očekávaný padouch Negan (Jeffrey Dean Morgan).

A díky uniklému zvukovému záznamu víme, že někomu rozmlátí hlavu svou basebalovou pálkou Lucille. Pokud to bude totožná osoba jako v komiksu, dá se očekávat, že plno diváků nebude moci přijít Neganovi na jméno. Ale i když zabije někoho jiného, najde se dost těch, kteří budou naštvaní.

PODOBNÉ ČLÁNKY: TVŮRCI THE WALKING DEAD VE VÁLCE SE STRÁNKAMI ZVEŘEJŇUJÍCÍMI SPOILERY

Někteří lidé nějak neřeší, že seriálová postava a její představitel jsou dvě různé bytosti a tak se dá očekávat, že Jeffrey Dean Morgan dostane spoustu nenávistných emailů, dopisů a zpráv na sociálních sítí. Ale herec z toho obavy nemá:

"Jsem nadšen a jsem připraven. Opravdu se nemůžu dočkat, až se vžiji do postavy, budu držet pálku a udělám svou věc. Těším se na to. Jsem plně připraven na nenávistné dopisy a všechno ostatní. Takže do mě." 

A očekávat prý máme něco, co nás opravdu zaskočí:

"Nejsem si jistý, jestli na to budou fandové připravení, abych byl upřímný." 

To se dozvíme už za pár hodin, jestli byli nebo ne. A podle Jeffreyho půjde o nejvíce řešený televizních okamžik všech dob. To je asi trochu přehnané tvrzení, ale určitě se o tom bude mluvit hodně, o tom není sporu.

Představitelka Maggie Lauren Cohan slibuje, že půjde o epizodu, která nás hodně navnadí na další sérii. To na jednu stranu zní zajímavě, na tu druhou mě to trošku zneklidňuje, protože nejsem fanda toho, aby zůstala spousta otázek nezodpovězena. Tím pádem mě termín "the cliff-hangerist episode" moc neuklidňuje.

Co vy? Máte rádi otevřené konce?


Zdroj: ET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat