Komiksové střípky: Kterou postavu z Daredevila nesnáší Samuel L. Jackson? Kdo další z Jessicy Jones zamíří do Defenders?

A nováčci v obsazení Iron Fista.

Ani druhá řada seriálu Daredevil nezklamala. Ale byla tam jedna věc, respektive postava, která byla poněkud otravná. Jistě víte, o kom je řeč. Ano, je to kamarád a pracovní partner hlavního hrdiny Foggy (Elden Henson).

Mezi jeho fanoušky nepatří ani sám velký Nick Fury, respektive jeho představitel Samuel L. Jackson, který na svém Twitteru napsal:

"Zrovna jsem dokoukal druhou řadu Daredevila. Vynikající! Ale... Kdyby se Foggy dočkal Rudé svatby, nebyl bych proti!!!"

Netřeba asi připomínat, že jde o odkaz na neblaze proslulou svatbu ve Hře o trůny, během které byla vyvražděna hromada Starků a jejich následovníků.

Foggy je opravdu slušná osina v zadnici. Není to vina jeho představitele, Elden je fajn, ale scenáristé z postavy udělali nesnesitelného prudiče.

Návštěva z Jessicy

Protože se Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist odehrávají (a budou odehrávat) v jednom universu, je jasné, že jsme občas svědky toho, že postavy z jednoho seriálu figurují i v dalších projektech. Nejinak tomu bude i v týmovce Defenders, kam zamíří také Malcom (Eka Darville).

Bývalý feťák, který se nakonec stal svým způsobem "pravou rukou" ústřední hrdinky, sice asi nebude mít v seriálu extra výraznou roli, ale i tak je fajn, že ho tam uvidíme. To potvrdil sám Eka, který dodal, že neví, kolik prostoru bude mít, ale že se v seriálu určitě objeví.

Komiksová rodinka

Ale ještě, než se dočkáme Defenders, nabídne Netflix série Luke Cage a Iron Fist. Právě druhého zmíněného projektu se týká nová zpráva. Aktuálně byli obsazeni další dva herci, které v seriálu uvidíme.

Konkrétně jsou to Jessica Stroup a Tom Pelphrey. Ztvární sourozeneckou dvojici Joy a Warda. V komiksu Joy Meachum nejen vedla společnost Rand Corporation, ale především šla po krku Iron Fistovi (Finn Jones), protože ho vinila ze smrti svého otce. Kvůli pomstě spojila své síly se svým strýcem Wardem.

Postupem času ale Joy začne Iron Fistovi pomáhat.

Jak vidíte, v komiksu jsou Joy a Ward neteř a strýc, ale v seriálu půjde o sourozence.

Premiéra seriálu se pravděpodobně odehraje v první polovině příštího roku. 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat