Hra o trůny: Co čeká na Sansu? A kdy se vrátí Bran?

V centru dění Starkovic rodina.

Šestá řada Game of Thrones začala a už v jejím prvním dílu (recenze) jsme měli šanci setkat se se Sansou Stark (Sophie Turner). V této sérii prý na ni čekají velké změny, už nebude jen dívkou v nesnázích, ale vystrčí drápky. To znovu prohlásila i její představitelka:

"Určitě si v téhle řadě získá nové spojence. Nedá dohromady armádu, ale bude se v podstatě snažit, aby ji lidé poslouchali a pochopili, že ví, jaká jsou pravidla hry a ví, jak to chodí. Pravděpodobně má lepší strategie než spousta jiných lidí, kteří se snaží bojovat válkou proti válce, ona má své strategie a taktiky. Je to o tom, zkusit lidi přesvědčit, aby ji poslouchali." 

Jen aby přesvědčovala ty správné osoby. Ale opravdu asi uzrál čas, aby se ukázalo, že není jen křehkou princeznou, ale ráznou Starkovou, která se jen tak nedá a bude bojovat za svou rodinu.

Když už jsme u těch Starkových, tak se už ví, že v šesté řadě se vrátí Bran (Isaac Hempstead-Wright), kterého jsme nějakou dobou neviděli. Jeho dějová linka byla z páté řady vystřižena, ale v v nové sérii se ho dočkáme. A to už ve druhé epizodě, což potvrzuje i její oficiální popis:

"Bran (Isaac Hempstead-Wright) trénuje s Tříokou vránou (Max von Sydow). V Králově přístavišti, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) radí Tommenovi (Dean-Charles Chapman). Tyrion (Peter Dinklage) vyžaduje dobré zprávy, ale nakonec si je musí zařídit sám. Na Černém hradě, Noční hlídka stojí za Thornem (Owen Teale). Ramsay Bolton (Iwan Rheon) navrhne plán a Balon Greyjoy (Patrick Malahide) zvažuje jiné návrhy."

Očividně se toho bude dít hodně. O tom se můžeme přesvědčit už příští neděli .


Zdroj: IGN, HBO
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat