Arrow: Proč jsou flashbacky v nové řadě taková nuda? Tvůrce má odpověď

Jaký je důvod, že scény z minulosti nejsou zrovna zábavné?

Takzvané flashbacky jsou nedílnou součástí seriálu Arrow od jeho počátku. Ale v posledních době nejsou úplně strhující. Jeden z tvůrců Marc Guggenheim to ví a prozradil, jaká je příčina:

"Jedním z důvodů, proč jsou flashbacky přitažlivé - speciálně v prvních dvou letech, ale já myslím, že v prvních třech letech, je to, že jsme viděli rozdíl mezi Oliverem Queenem v současnosti a Oliverem Queenem před pěti roky. Problémem je, že vyprávíme pětiletý příběh ve flashbacích, ve kterých se Oliver stal chlapíkem, kterého jste viděli v pilotní epizodě. Takže, čím hlouběji ve flashbacích jdete, tím více se blíží tomu, jaký je teď a tím pádem se ztratí element, který dělal flashbacky tak zajímavé, což je to, jak odlišný byl... To je něco, s čím se tenhle rok potýkáme."

Já si tedy nejsem úplně jistý, jestli je tohle hlavní problém. Spíše mi přijde, že zápletky scén z minulosti nejsou zrovna zajímavé a postavy, které se v nich vyskytují také často neoslní svou propracovaností. To, že je Oliver (Stephen Amell) blíže a blíže verzi, kterou jsme potkali v první epizodě, nepovažuji za hlavní problém.

Jaký je podle vás důvod, že flashbacky už nejsou tak zajímavé jako v minulých letech?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat