Živí mrtví: V seriálu ubude střelných zbraní

Tentokrát se rozpovídal zbraňový expert.

Přestože není úplně jasné, kolik času uběhlo od chvíle, kdy ústřední postavy v The Walking Dead musely začít bojovat o život, je zřejmé, že už to bude nějaký pátek. Proto vás určitě napadlo, jak dlouho jim ještě vydrží střelivo. Není pochyb o tom, že jim dříve nebo později (ale spíše dříve) dojde.

To potvrzuje i John Sanders, který se stará o rekvizity a je zbraňovým expertem:

"Jak pokračuje příběh, uvidíme přesun k častějšímu používaní zbraní na blízko. Kulky jsou omezeným nástrojem... a my se musíme ujistit, že jich každá z postav použije jen tolik, aby o tom musela přemýšlet... Musíte začít omezovat to, kolik jich je a kdy je použijete. Mnohokrát jste viděli postavy, které mluví o tom, že je nutné šetřit s municí. Takže se začneme poohlížet po nových zbraních, viděli jsme katanu, hůl v případě Morganovy postavy a neustále se používají nože." 

Očividně se tak můžeme těšit na to, že postavy budou stále častěji bojovat s chodci tváří v tvář (jestli se to tedy tváří dát nazývat). A já vůbec nejsem proti. Pokaždé si užívám, když se Michonne (Danai Gurira) začne ohánět svou nabroušenou katanou.

Fandíte spíše střelným zbraním nebo sečným?

Zdroj: TECH Insider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat