Živí mrtví: Kolik platí tvůrci lidem, aby drželi ústa a nevykecali detaily z natáčení?

A proč je docela otrava bydlet poblíž místa, kde vzniká seriál?

Už jsme v jednom článku rozebírali, že to obyvatelé městečka Senoia v Georgii nemají zrovna snadné a musí se řídit spoustou pravidel, které jim nadiktovali tvůrci The Walking Dead. A jak to tak vypadá, když nechtějí skákat, jak filmaři pískají, může to vyústit v to, že na vás zavolají policii.

PODOBNÉ ČLÁNKY: BYDLET POBLÍŽ NATÁČENÍ THE WALKING DEAD JE PĚKNÁ OTRAVA

Podobnou zkušenost má Fred Morris. Ten žije poblíž zdi, která obklopuje kulisy reprezentující Alexandrii. Jednoho dne se rozhodl, že trošku poupraví stromy před svým domem. A to v době, kdy běžely kamery. Co následovalo, to popisuje právě Morris:

"Vyšli ven a říkají mi, abych to nechal, protože natáčejí. Já na to, ´No, nenechám, vezměte své veselé zadnice zpátky za zeď, kde děláte, co děláte. Tohle je můj domov." 

Filmaře to naštvalo a tak vytočili 911 a povolali strážce zákona.

Vypadá to, že žít poblíž natáčení není žádný sranda. Prý není ničím výjimečným, že se v noci ozývá rachot, do práce a z práce mohou obyvatelé okolních domů chodit jen v určitou dobu, během natáčení často nemohou ani na dvorek... Omezení je dost a dost. Na druhou stranu, lidé dostávají 400 dolarů měsíčně jako kompenzaci. Není to moc, ale ani málo.

Za tuhle částku musejí obyvatelé Senoii držet ústa. To znamená si nestěžovat, ale také neprozrazovat detaily z děje.

Nechali byste si líbit podobné komandování za necelých deset tisíc korun měsíčně?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat