Hra o trůny: Představitel Stannise Baratheona nechápe, proč je seriál tak úspěšný

A roli přijal pro peníze.

Člověk by si řekl, že dostat roli v tak populárním seriálu jako je Game of Thrones je něco, za co herci děkují minimálně třikrát denně. Ale očividně to neplatí pro každého. Takový Stephen Dillane, který v seriálu ztvárňuje Stannise Baratheona, zrovna nepěje slova chvály. Alespoň ne v rozhovoru pro magazín Libération:

"Nelituji toho, že jsem pracoval na Game of Thrones, ale nemám k tomu, co říct. V době, kdy jsem se na něm pracoval jsem nerozuměl seriálu a ani jeho úspěchu. Byla to velmi divná zkušenost... Aby mě role těšila, musí mě zajímat a tohle nebyl ten případ. Bylo toho na mě trochu moc."

Vyvstává tak otázka, proč s účastí v seriálu souhlasil, když to není jeho šálek kávy. A odpověď je překvapivě upřímná:

"Kromě jiných věcí to bylo kvůli penězům."

Nejde o vyjádření, která by asi udělala radost fanouškům Hry o trůny, ale z určitého úhlu pohledu je docela osvěžující slyšet něco podobně otevřeného v oné záplavě prohlášení ve stylu: "Jsem tak nadšený, že můžu pracovat s báječným štábem a herci, kteří jsou mou novou rodinou na seriálu, který miluji už roky."

Někdo má očividně koule přiznat to, že prim pro něj hraje finanční stránka. A proč ne, určitě není jediný. Ale je jedním z mála těch, kteří se to nebojí přiznat.

Naštvala vás Stephenova upřímnost nebo vám to nevadí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat