Milovaná dvojka Channing Tatum a Jenna Dewan Tatum chystají taneční soutěž

Co se o ní ví?

Všichni je prostě zbožňují. A proč by ne, jsou pěkní, jsou vtipní a mají i talent. Jenna a Channing Tatumovi se dali dohromady na natáčení prvního dílu taneční série Let´s Dance (2006) a očividně jim to pořád klape.

Určitě v osobním životě, ale v profesním neměli moc šancí znovu spolupracovat. Objevili se sice v pořadu Lip Sync Battle, kde zaváleli, ale jinak se pracovně více méně míjeli.

To se ale změní, Tatumovic dvojka připravuje pro stanici NBC šestidílný soutěžní taneční pořad. Zatím není jasné, jak bude koncipovaný, ale je slibován "svěží přístup".

Jenna bude podle všeho působit jako mentorka a porotkyně, Channing se bude na obrazovce objevovat často, ale zřejmě ne pravidelně.

Je docela překvapení, že to trvalo tak dlouho, jak Jenna, tak Channing jsou zkušení tanečníci (jeden dokonce sbíral zkušenosti i u striptýzové tyče a ne, nebyla to Jenna), takže by si člověk řekl, že s něčím podobným přijdou dříve. Ale zabralo to nějakých 10 let (v roce 2006 se dali dohromady), než se rozhodli zúročit své taneční zkušenosti.

Datum premiéry pořadu zatím nebylo oznámeno.

Zdroj: THR

A tady jedno vtipné video s Jennou.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat