Komiksové střípky: Tvůrce Sons of Anarchy chystá drsný komiks. A skvělá fotka ze seriálu Preacher

Co má Kurt Sutter v plánu?

Kurta si mnozí diváci oblíbili díky seriálu Zákon gangu/Sons of Anarchy. Když skončil, Sutter se vrhl na novou sérii The Bastard Executioner (recenze). Ta ale byla zrušena po jedné řadě.

Ale Sutter dlouho neodpočíval, zaměřil se na další projekt. Tentokrát komiksový. Pracuje na mysteriózním komiksu Lucas Stand. Ten se točí kolem muže jménem (překvapení) Lucas Stand. Lucas působil jako voják (a v uniformě provedl pár děsivých věcí), poté se pokusil vrátit do normálního života, ale to se mu jednoduše nedařilo a tak uvažoval o sebevraždě. Jenže, než ji spáchal objevila se tajemná osoba, která ho najala jako zabijáka, jehož úkolem je lovit démony uniklé ze samotného pekla.

V plánu je zatím šest dílů a se Sutterem na nich budou spolupracovat dva šikovní komiksoví tvůrci. Konkrétně Caitlin Kittredge (Coffin Hill) a Jesús Hervás (Hellraiser).

Zatím nezazněly žádné konkrétní plány, ale dá se očekávat, že dříve nebo později o komiks projeví zájem nějaká televize, která by ho ráda převedla do hrané podoby. A doufejme, že na to nebudeme muset dlouho čekat, zní to hodně zajímavě.

To je fešák

V komiksu (a tím pádem i seriálová verzi) Preacher najdeme několik hodně svérázných postav. A jednou z nich je i někdo, kdo je známý pod všeříkajícím názvem "Arseface" (volně přeloženo jako "Prdelksicht").

V seriálu ho ztvárňuje Ian Colletti a aktuálně se objevilo jeho první foto. A maskéři se na něm opravdu vyřádili. Seriál startuje 22. května. Budete s dívat?






Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat