Hra o trůny: Sophie Turner by ráda, aby Sansa zemřela

Proč?

Pokud má většina herců z něčeho obavy, tak jsou to dvě věci. Zaprvé, že se jim někdo nabourá do privátního cloudového úložiště a zveřejní jejich nahaté fotky a zadruhé, že jejich postava zemře. To ale není případ Sophie Turner, která ztvárňuje Sansu Stark v oblíbeném seriálu Game of Thrones.

Naopak, ona vysloveně touží potom, aby byla Sansa zabita:

"Nechci přežít... Pokud jste v Game of Thrones a nedostanete nějakou skvělou scénu s úmrtím, tak jaký je pak důvod? Myslím, že by to bylo opravdu zklamání, kdybych se dožila konce a byla v pořádku."

Něco na tom bude. Šokující smrti jsou jedním z průvodních znaků seriálu a není zase takovým překvapením, že by Sophie jednu chtěla i pro Sansu. Všichni si pamatujeme okamžiky jako je Rudá svatba nebo souboj Hory a Rudé zmije. Ty se staly opravdu legendárními a herečka by ráda, aby i její postava dostala nějaké efektní úmrtí.

Ale pokud k tomu dojde, tak bych hlasoval pro to, aby to nebylo příliš brzy. Sansa konečně začíná vystrkávat růžky a zdá se, že už z ní nebude jen bezbranná oběť.

Mimochodem, sázkaři příliš nevěří, že by v nejbližší budoucnosti Sansa zemřela. Mají jiné tipy, kdo v nové řadě "zařve".

PODOBNÉ ČLÁNKY: SÁZKAŘI ODHADUJÍ, KTERÉ POSTAVY ZEMŘOU V DALŠÍ ŘADĚ GAME OF THRONES

Šestá řada začíná 24. dubna.

Myslíte, že Sansa zemře nebo přežije?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat