Iron Fist: Fanoušci budou nadšení, slibuje zástupce Marvelu

Jeden z šéfů Marvelu se rozpovídal o seriálu Iron Fist.

Původně to s Iron Fistem vypadalo všelijak. Dokonce se vynořily zprávy, že by se vlastního seriálu nemusel dočkat, ale nahradil by ho Punisher. Nakonec se ale Dannyho Randa dočkáme a podle Joea Quesady z Marvelu se máme na co těšit:

"Odehrává se ve stejném světě, ale myslím, že postava Dannyho Randa bude mít odlišný pohled na svět, než ostatní postavy, které jste dosud viděli... Danny Rand je naprosto odlišná postava a svět, ze kterého přichází a způsob, kterým získal své síly a schopnosti, to je něco úplně jiného. Myslím, že budou fanoušci nadšení."

Právě jeho schopnosti prý byly důvodem, proč se uvažovalo o tom, že Iron Fist nebude mít samostatnou sérii. Proslýchá se, že tvůrci si nebyli jistí, jak se vypořádat s mystickou podstatou jeho talentů. Ale nakonec to očividně nějak vyřešili.

Je pravda, že Daredevil a Jessica Jones jsou poměrně realisticky působící seriály a Iron Fist je trošku jiný typ superhrdiny, ale já nemám pochyb, že si s tím Marvel a Netflix nějak poradí.

Nedávno bylo oznámeno, že si Dannyho zahraje Finn Jones a také se začalo mluvit o tom, že jeho rivalem bude Steel Serpent. V komiksu jde o častého protivníka Iron Fista, který je výtečný v bojových uměních a dokáže krást Iron Fistovu sílu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat