Hra o trůny: Souboj Oberyna Martella a Hory měl být původně ještě krvavější

To prozradil jeden z herců. POZOR, SPOILERY!!!

Ve Game of Thrones se odehrála spousta hodně šokujících smrtí. A pokud mezi nimi některá vyniká, znamená to, že to byla hodně drsná podívaná. Souboj Oberyna "Rudé zmije" Martella (Pedro Pascal) a Gregora "Hory" Cleganea (Hafþór Júlíus Björnssonbyl velmi brutální. Především jeho finále, kdy Hora rozmáčkl nebohému Oberynovi hlavu jako kokosový ořech. Ovšem, překvapením je, že tohle byla mírnější varianta, původně měli filmaři v plánu vypustit krvavější verzi. O to se podělil herec Ben Crompton, který ztvárňuje Eddisona Tolletta:

"Šel jsem na jednu schůzku a oni si projížděli nějaký materiál a ukázali souboj Rudé zmije a Hory a předvedli sestřih, kde mu vrazil prsty do hlavy a prostě roztrhl jeho obličej, místo rozmáčknutí, který jsme viděli v seriálu, prostě roztrhl jeho obličej na kusy a já jen řekl ´Můj bože, tohle nikdy nebudou moct ukázat v telce,´a neukázali, ale efekty byly brilantní." 

Ale ono to asi stačilo i v této podobě. I tak to nebyla podívaná pro slabé žaludky. Není těžké si představit, že by televizi zaplavila hromada stížností na přehnanou brutalitu, kdyby byla odvysílána násilnější verze.

Tak schválně, jaké šťavnaté momenty pro nás mají tvůrci přichystány v šesté řadě, která startuje už 24. dubna.

Přišlo vám tohle zabití dostatečně brutální nebo by vám nevadilo, kdyby tvůrci přitlačili na pilu?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat