5 postav, které by nemusely přežít finále šesté řady Živých mrtvých

Tipujeme, kdo by to mohl mít spočítané. POZOR, SPOILERY!!!

Za týden se dočkáme finále šesté řady The Walking Dead, ve kterém se představí Negan (Jeffrey Dean Morgan). Předpoklad je, že jeho příchod bude hodně krvavý a na rozdíl od zimního finále, v tom, které nás čeká 3. dubna, zemře některá (spíše některé) z ústředních postav. Které by to mohly být?

Glenn (Steven Yeun)

Status v komiksu: Mrtvý (zabit Neganem)



Pokud se tvůrci budou držet komiksové předlohy, tak by to mohl být právě sympaťák Glenn, kdo se s námi (a tentokrát opravdu) rozloučí. Právě jemu na stránkách komiksu rozmašíroval Negan hlavu svou basebalovou pálkou Lucille. A já věřím, že fingovaná smrt Glenna, byla záměrem, kdy tvůrci chtěli, abychom se radovali z toho, že přežil, aby o pár dílů později přišel šok, protože zemře a tentokrát ne jen na oko.

Maggie (Lauren Cohan)

Status v komiksu: Živá


Je tu ovšem možnost (o které se docela často spekuluje), že to nebude Glenn, ale jeho milovaná Maggie. Nebylo by to poprvé, kdy by se scenáristé výrazně odklonili od předlohy. A pokud by chtěli z Negana udělat hodně drsného záporáka, tak zabití těhotné ženy je docela dobrá metoda, jak publiku řádně znechutit.

Sasha (Sonequa Martin-Green)

Status v komiksu: V komiksu se nevyskytuje (tvůrce komiksu Robert Kirkman ji vytvořil pro seriál a speciálně pro Sonequu, která se původně ucházela o roli Michonne)




Postavy tmavé pleti to v The Walking Dead vůbec nemají snadné. Speciálně pak mužské, které umírají jako na běžícím pásu. Ženské hrdinky jsou na tom trochu lépe. To ale neznamená, že by se tvůrci nemohli rozhodnout nechat zemřít Sashu. Speciálně ve chvíli, kdy to vypadá, že by se mezi ní a Abrahamem mohlo zrodit silné pouto.

Abraham (Michael Cudlitz)

Status v komiksu: Mrtvý (zastřelen Dwightem)




Ale ani zmíněný Abraham není v bezpečí. Stala se z něj velmi oblíbená postava a pokud mají filmaři v plánu šokovat, aniž by se zbavili některé z těch nejstěžejnějších postav (Rick, Daryl nebo Carol), tak by byl Abraham logický kompromis. Nehraje druhé housle, ale není ani to nejikoničtější hrdinou. Jeho odchod by tak publikum hodně zamrzel, ale zřejmě by nevyústil v demonstrace před ústředím televizní stanice AMC.

Tara (Alanna Masterson)

Status v komiksu: Neznámý




Už několikrát jsme slyšeli, že finále bude temné a depresivní. A nechat zemřít postavu, která zrovna ztratila novou lásku, to je temné víc než dost. Navíc, Tara je sice fajn postava, ale v příběhu nehraje až tak důležitou roli, aby její ztráta byla přehnaně bolestivá. Na druhou stranu, pokud chtějí tvůrci šokovat, tak nevím, zda je Tara dost výraznou hrdinkou, aby měl její odchod dostatečný dopad.

Kdo myslíte, že nepřežije finále šesté řady?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat