Živí mrtví: Rick a Daryl spojí síly. Co od toho čekat?

Dá se nám dohromady zajímavý tým.

Daryl (Norman Reedus) a Rick (Andrew Lincoln) z The Walking Dead jsou sice jedněmi ze stavebních kamenů ústřední skupiny seriálu, ale moc času spolu netráví. Není zrovna běžné, že by jen oni dva vyrazili do světa. Ale v další epizodě dojde k časovému skoku a uvidíme právě tuhle dvojku, jak se vydá na "výlet". A co od tohoto spojenectví čekat? O tom se rozpovídal Andrew Lincoln:

"V každé jiné situaci bych toho sráče zatknul. A tihle dva spolu ztvrdnou. A byla to zábavná epizoda - uvidíte úplně jinou stránkou obou těchto chlapíků. Bylo to odlišné a zvláštní a bude to pro publikum trochu znepokojivé, ale je to výrazně uvolněnější epizoda - speciálně ve srovnání s tím, jak drsný byl předchozí díl. Ale bylo skvělé si v ní zahrát. Rádi to nazýváme Butch a Sundance. Ale producenti to po několika dnech natáčení začali nazývat Bill a Ted. Nevím, co viděli, ale to, co jsme natáčeli, bylo úplně jiné."

To, jestli lépe sedí označení Butch a Sundance nebo Bill a Ted budou moci diváci posoudit už tuto neděli. A hromada lidí se určitě těší na to, že bude hodně pozornosti věnováno právě dvojici Rick a Daryl. A vy asi také, ne?


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat