American Horror Story: První herečka hlásí návrat

Která?

Za pět řad American Horror Story jsme si už zvykli, že se spousta herců vrací, i když obvykle v nových rolích. Nejinak tomu bude i v případě šesté série.

Ještě do nedávna nebylo potvrzeno žádné jméno, ale například se vědělo, že spolutvůrce seriálu Ryan Murphy oslovil Lady Gagu s nabídkou na návrat. Ta dosud nekývla, ale s ohledem na to, že si za svůj výkon v sérii Hotel (recenze) odnesla Zlatý globus, tak si umím představit, že jí to nebude úplně proti srsti.

Naprosto jisté to ale není. Ovšem, aktuálně bylo odhaleno jméno jiné herečky, na kterou se můžeme těšit určitě. Dozvěděli jsme se, že prvním navrátilcem bude Angela Bassett.

Nebylo prozrazeno, jakou postavu ztvární. Ostatně, není to nic zvláštního, zatím nebyl zveřejněn ani námět šesté série (i když se objevily určité spekulace), ale nezbývá než doufat, že bude mít více prostoru než v sérii Hotel. Tam byla její Ramona Royale trestuhodně nevyužitá.

PODOBNÉ ČLÁNKY: O ČEM BY MOHLA BÝT ŠESTÁ ŘADA?

Datum premiéry dosud stanoveno nebylo (a ještě zřejmě dlouho nebude), ale s ohledem na to, že v minulosti to byl říjen, dá se předpokládat, že stejně tomu bude i v tomto případě.

Jste rádi za návrat Angely?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat