Živí mrtví: Rick a Daryl se zřejmě dostanou do sporu

Dvě nejvýraznější pánské postavy nebudou mít na růžích ustláno. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jde o ústřední postavy z The Walking Dead, tak mezi ty nejvýraznější bezesporu patří Rick (Andrew Lincoln) a Daryl (Norman Reedus). A zatím spolu vycházejí docela dobře, přestože každý z nich má odlišný pohled na spoustu věcí.

Ale podle jednoho z tvůrců Scott Gimplea to vypadá, že se na nebi objeví mráčky:

"Daryl byl jedním z těch, kdo vyráží ven a hledá další lidi a řekl Rickovi, ´Měli bychom v tom pokračovat,´ a Rick s tím nesouhlasil. Zkušenost, kterou měl v lesích s Tinou a ´ne-Dwightem´ - to ho opravdu ovlivnilo. Odešel s pocitem, že je cucák; že by bylo bezpečnější se s nimi nespřátelit, což je v protikladu se vším, co se naučil na konci minulé řady. Stále to má v sobě. Bojoval v Alexandrii po boku všech ostatních, ale nemá stejnou zkušenost jako Rick; má opačnou. Má zkušenost, díky které nemá dobrý pocit z lidí a cizinců. Je na jiné temnější cestě než je Rick." 

Že by se nám zase z Daryla stal nepřístupný a nedůvěřivý typ, jako v prvních řadách? Možné to je. A kdo by se mu divil. Na vlastní kůži poznal klasické "Pro dobrotu na žebrotu".

Je tak možné, že se objeví podobný konflikt jako v případě Carol (Melissa Suzanne McBride) a Morgana (Lennie James). A vypadá to, že Rick s Darylem budou mít čas na to, vyřešit si ho, protože podle Gimplea si ještě chvíli počkáme, než se znovu objeví Neganovy lidé známí jako Saviors.

I když, ona se jistě vynoří i jiná nebezpečí, takže je spíše pravděpodobné, že Daryl s Rickem a Carol s Morganem budou muset své spory vyřešit za běhu.

Líbí se vám to, jaký je Daryl teď nebo jste fandili jeho původní verzi?

Zdroj: THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat