Živí mrtví: Představitel Daryla se rozpovídal o tom, jak ho pokousal fanoušek

Kdo a proč do něj zahryl zuby?

Spousta žen si myslí, že je Norman Reedus, představitel Daryla Dixona v The Walking Dead, k nakousnutí. Naštěstí ale jen obrazně. Ovšem, je očividně pár těch, kteří to berou doslova. Před nějakou dobou totiž herec prozradil, že během jedné akce ho pokousala fanynka. Teď se o tom rozpovídal ještě podrobněji. Přece jen, je to téma, do kterého je třeba se pořádně zahryznout (ano, trapná slovní hříčka):

"Fotili jsme se a ona se najednou změnila tak trochu ve vlkodlaka. Začala se jakoby třást a pak se postavila a začala snad výt. A potom se sklonila dolů a kouska mě do prsa, do hrudníku. A pak znovu zavyla. A já na to, ´Ohh.´ A Michael Rooker (představitel Merlea Dixona, pozn. redakce) tam byl a říká na to, ´Co to do hajzlu je?´ A poté ji pár milých policistů složilo na zem. Byla vyvedena ven. A ona přišla ven a říká ´Co se stalo?´ A oni jí řekli ´Madam, právě jste kousla Normana,´ a ona na to ´Kousla?"

Chudák herec, na obrazovce musí bojovat se zombíky, v reálu s vlkodlačími fanoušky, nemá to tedy snadné. Někteří fandové jsou prostě dost svérázní a mají poněkud zvláštní chování. Ale asi málokdo se před svým oblíbencem mění ve vlkodlaka. Norman se tak může chlubit, že jeho obdivovatelé jsou něco extra.

Další díl Živých mrtvých poběží v neděli.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat