Živí mrtví: Co by představitel Glenna řekl na to, kdyby jeho postava zemřela?

Co říká na to, jak si tvůrci s jeho postavou pohráli? POZOR, SPOILERY!!!

Není to zase tak dlouho, co šílelo kolem situace, kdy se zdálo, že byl Glenn (Steven Yeun) z The Walking Dead zabit. Nakonec se ukázalo, že si s námi tvůrci jen pohrávali, ale i tak je na místě počítat s tím, že bychom se mohli s oblíbeným bývalým poslíčkem s pizzou rozloučit. A možná dříve, než by se mohlo zdát. V komiksové předlohy ho zabil záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan), který se představí ve finále šesté řady. A není nepředstavitelné, že právě v epizodě, která se bude vysílat 3. dubna, by mohl Glenna odpravit.

Jeho představitel Steven Yeun prozradil, jak by se cítil, kdyby jeho postava zemřela v nechvalně proslulé epizodě Thank You, kdy se zdálo, že ho vykuchali zombíci, ale nakonec se ukázalo, že to tomu tak nebylo:

"Jsou tu dvě mé součásti. Jedna by řekla, ´Tedy, miloval bych rozloučení, kdy by měli epizodu pro Glenna, v níž by by bylo shrnuto, zvláštním způsobem, kým je a poté by byl byl pryč." Ale víte, je tu také něco naprosto skvělé na tom, být najednou odtržen od lidí. Ale nevím, jestli je to vhodné pro tento typ média. Televize je jiná než komiksy. A to je důvod, proč to dělají jinak než v komiksech. Ale pamatuji si, jak skončil Glenn v komiksu a bylo to v běžném dílu, prostě si čtete, chvíli tam je a najednou, o jedno políčko dále, je pryč. A ani tam nebyl hrdinský akt. Jestli něco, tak to bylo hrozně smutné, protože se tomu dalo zabránit, ale k tomu nedošlo. Takže nevím... A jsou lidé, kteří mají podobný styl rádi, by si v případě, že by Glenn zemřel pod kontejnerem, řekli: ´To byla ta nejlepší smrt ze všech,´ protože byla tak brutální."

Však se asi netřeba obávat, že by Glennův skutečný odchod ze světě nebyl krvavý. Jestli se budou scenáristé držet předlohy, pak bude jeho smrt hodně silná káva. Silnější než roztrhání nemrtvými na kusy.

Chyběl by vám Glenn, kdyby zemřel?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat