Top Gear: Kolik zaplatí Jeremy Clarkson producentovi, kterému dal "přes hubu"?

Soudní tahanice je u konce.

Když jste hvězda, máte občas pocit, že můžete všechno. Ale není tomu tak. To  na vlastní kůži poznal i moderátor úspěšného pořadu Top Gear Jeremy Clarkson. Ten si během natáčení vyžádal steak, který mu měl přinést producent Oisin Tymon. Ale kuchař už byl v dané době doma, takže se Oisinovi podařilo sehnat pouze obloženou mísu.

To se Jeremymu ale vůbec nelíbilo a nevyřešil to zrovna šťastně. Dal producentovi pěstí. Ten si to nenechal líbit a podal na moderátora žalobu za rasovou diskriminaci a způsobení zranění.

Po několika měsících se obě strany vyrovnají a Clarkson se nejen omluvil, ale také zaplatí Tymonovi docela slušné odškodné ve výši 100 tisíc liber (zhruba 3,4 milionů korun):

"Znovu bych se chtěl omluvit Oisinovi Tymonovi za incident a politováníhodné následky. Chci zopakovat, že to v žádném případě a žádným způsobem nebyla jeho vina. A také bych rád zdůraznil, že urážky, které následovaly po incidentu, byly bezdůvodné a je mi líto, že si tím musel projít. Jsem rád, že je tato záležitost v současné chvíli vyřešena. Oisin byl vždy kreativně strhující součástí Top Gearu a přeji mu mnoho úspěchů s jeho budoucímu projekty."

Clarkson aktuálně pracuje na novém motoristickém pořadu pro streamovací odnož společnosti Amazon, Top Gear bude pokračovat bez něj s jinými moderátory.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat