Plný dům: Proč se Olsenova dvojčata neobjeví v nové řadě?

To vysvětlil výkonný producent.

Jedním ze seriálů, které vznikají pod hlavičkou streamovací společnosti Netflix, je i spin-off k populárnímu sitcomu Plný dům nazvaný Fuller House. První řada se objeví už zítra a uvidíme v ní všechny staré známé. Kromě dvojčat Olsenových. Právě ta ztvárňovala malou Michelle. Proč se jich nedočkáme? To prozradil výkonný producent Bob Boyett:

"Ashley řekla, ´Nebyla jsem před kamerou od doby, kdy mi bylo 17 a necítím se dobře během hraní.´ Mary-Kate řekla, měla bych to být já, protože to Ash nechce udělat. Ale je to pro nás špatné načasování."

Je pravda, že slečny se na herectví trochu vyprdly a vrhly se na módní průmysl, kde se jim vcelku dobře daří. Na druhou stranu, je škoda, že nebudou mít v seriálu alespoň cameo. To by určitě mnohé potěšilo.

A co si o tom myslí někteří z herců, třeba představitel Joeyeho Dave Coulier?

"Jsou členy rodiny. Ale myslím, že mají jiný úhel pohledu na věc. Když se sejdeme a vzpomínáme, ony v té době byly ještě mimina. Nemají stejné vzpomínky jako my. Nemůžu za ně mluvit, ale rozumím, proč nejsou stejně sentimentální jako my všichni ostatní."

Mimča nebo ne, díky Plnému domu jsou tam, kde jsou, takže by nebylo od věci se ukázat. Byť i třeba jen na pár minut. Ale prostě k tomu nedojde a nedá se nic dělat.

Bude vám Michelle chybět?

Zdroj: People

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat