Teorie velkého třesku: Co představitel Sheldona zbožňuje na své roli?

Jim Parsons se podělil o to, co miluje na hraní Sheldona.

Kdybych byl cynik, což samozřejmě nejsem, tak řeknu, že milovat se na podobné práci dá třeba to, že za jeden díl vám na kontě přibude pár set tisíc dolarů. Ale Jim Parsons, představitel Sheldona popsal i jiné důvody, proč zbožňuje svou roli:

"Svým unikátním způsobem je jednou z mých nejoblíbenějších věcí na této postavě její nedostatek sentimentality. Nechci znít neromanticky nebo nesympaticky, ale nemám rád sentimentalitu a cítím se být velmi šťastný díky tomu, že hraji postavu, která v devíti z deseti případech, když se ve scénáři objeví něco sentimentálního, je tím, kdo onu bublinu splaskne. Ani vám nemůžu popsat, jak mě to těší." 

Asi se mu nikdo z nás nediví, že ho mu to dělá radost. Málokdo z diváků Teorie velkého třesku je zvědavý na nějaké přesládlé momenty. Už takhle si někteří stěžují, že se seriál až příliš odklonil od nerdovské tématiky ke vztahovým problémům.

Dál Jim pro server Variety prozradil, že se mu líbí, že Sheldon říká nevhodné věci v nejméně vhodnou chvíli a projde mu to:

"... myslím, že to má spojitost s tím, co jsem si na něm zamiloval ve chvíli, kdy jsem četl scénář k pilotní epizodě, což je teď už devět let, a to byla určitá míra bezradnosti, díky které mu projde to, že pronáší naprosto bizarní a nevhodné věci."

Tak to opravdu pronáší, to není žádné tajemství a je pravda, že mu to ostatní už prostě a jednoduše tolerují. Tedy ti, kteří ho znají. Ostatní jsou dost často zaskočení tím, co někdy vypustí z úst. Ale hlavní je, že je to i po téměř dekádě zábavné.

Co máte na Sheldonovi nejraději vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat