Gilmorova děvčata: Vrátí se Milo Ventimiglia v roli Jesse i Jared Padalecki jako Dean

Nejen Logan, ale i Jess a Dean budou k vidění v nových dílech Gilmorek.

V původních řadách seriálu Gilmorova děvčata měla Rory (Alexis Bledel) tři výrazné partnery. Deana (Jared Padalecki), Jesse (Milo Ventimiglia) a Logana (Matt Czuchry).

Samozřejmě, že Rory chodila s více frajery, ale tohle trio mezi nimi prostě a jednoduše vynikalo. Proto se tak mnozí diváci (respektive hlavně divačky) ptali, zda se jich dočkáme i ve čtyřech nových hodinu a půl dlouhých dílech, které připravuje streamovací společnost Netflix.

Nedávno bylo oznámeno, že určitě uvidíme Logana. Teď se objevila zpráva, že návrat hlásí Milo Ventimiglia v roli Jesse.

Milo se naposledy ukázal v šesté řadě a dohromady byl k vidění v téměř 40 epizodách, což rozhodně není málo. To, v kolika dílech nové minisérie se objeví, zatím nebylo řečeno.

AKTUALIZACE: Jen chvíli poté, co jsme se dozvěděli, že se vrátí Milo Ventimiglia jako Jess, tvůrci prozradili, že se můžeme těšit také na Jareda Padalecki jako Deana, který se rozloučil během páté řady. 

Další castingovou novinkou je, že se dočkáme také Sutton Foster, což je herečka, která spolupracovala s tvůrkyní Gilmorových děvčat Amy Sherman-Palladino na seriálu Bunheads. Zatím se neví, koho Sutton ztvární.

Kdo byl podle vás nejlepší partner Rory?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat