Živí mrtví: V šesté řadě se objeví další záporák z komiksu

Kdopak to bude?

Poslední měsíce se ve spojení s nováčky v The Walking Dead řeší především záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan), ale aktuálně bylo potvrzeno, že nebude jediným zloduchem, který se nám ve druhé polovině šesté řady představí.

Když byl před nějakou dobou obsazen Xander Berkley, ihned se začalo spekulovat o tom, koho by mohl ztvárnit. Často zaznívalo jméno Gregory. A ukázalo se, že tyhle domněnky nebyly mylné. Xander skutečně dostal na starost tuto komiksovým fandům velmi dobře známou postavu.

Gregory je vůdcem lidí, kteří obývají takzvanou Hilltop Colony a jemně řečeno, je to sobecký zbabělec, který není zrovna proslulý tím, že by dodržoval své sliby. A kromě toho se v napjatějších chvílích velmi snadno hroutí.

Pokud budou scenáristé věrní předloze, tak se dá očekávat, že Gregory bude problémem jak pro Ricka (Andrew Lincoln), tak pro Maggie (Lauren Cohan), která se ho nebojí nazvat "sobeckým srabem".

Zatím nebylo řečeno, kdy přesně se Gregoryho dočkáme, ale očekává se, že to bude v průběhu šesté řady. Ta se vrátí 14. února.

Těšíte se na Gregoryho?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat