Živí mrtví: Tvůrce komiksu a o startu druhé poloviny šesté řady

Co očekávat? POZOR, SPOILERY!!!

Nebudeme si nic nalhávat, zimní finále šesté řady The Walking Dead zůstalo za očekáváními. Nic moc velkého se v něm nestalo. A když se zdálo, že to začne být pěkná divočina, jedna z nejhůře hodnocených epizod jednoduše skončila.

A tak mnozí diváci napjatě očekávají, co jim nabídne začátek druhé poloviny šesté řady a doufají, že si seriál nepraví reputaci.

Tvůrce komiksové předlohy, který pomáhá i se seriálem, Robert Kirkman prozradil, kde odstartuje nová epizoda. Ta bude mít premiéru 14. února:

"Začneme v přesně onom momentu. Alexandrie je zamořená. Rick a jeho děti jsou pokryti vnitřnostmi a snaží se dostat ven z davu. Všichni jsou tam, kde jsme je viděli naposledy a věci se od této chvíle zhorší."

Pro Entertainment Weekly Kirkman dodal:

"Vrátí se to zpět k plánům na přestavbu Alexandrie. Předpokládejme, že někteří lidé přežijí a je tu velká šance, že někteří ano, protože v zimním finále mluvili o tom, že nemají v plánu Alexandrii opustit. Jsou tu určité překážky, ale na tom místě je něco speciálního a pro ně se to může stát základem, na kterém mohou stavět... A budou tu další věci, které rozšíří jejich svět hrozivými způsoby."

Co konkrétně to znamená, to se, jak už bylo řečeno, začneme dozvídat od 14. února, kdy odstartuje druhá polovina šesté řady. Ale už víme, že nám budou představeny nové postavy a také nová místa, jak naznačuje uvolněný banner.

Líbilo se vám zimní finále nebo vás také zklamalo?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat