American Horror Story: Co se zatím ví o šesté řadě?

Nic moc, ale pár náznaků toho, co přijde tu je.

Je to jen chvíle, co skončila pátá řada American Horror Story s podtitulem Hotel. V ní se představila Lady Gaga a nutno poznamenat, že byla lepší než si mnozí mysleli. Dokonce si za svůj výkon odnesla Zlatý globus.

PODOBNÉ ČLÁNKY: PŘEHLED VÍTĚZŮ ZLATÝCH GLÓBŮ

A není tak divu, že ji jeden z tvůrců Ryan Murphy láká zpět, ale Gaga zatím neřekla ani ano, ani ne. Ale s ohledem na to, že její hudební kariéra není až tak zářivá jako před lety, se dá předpokládat, že by mohla souhlasit.

Oficiálně návrat nepotvrdil žádný z herců z předchozích řad, ale jelikož se vždy vrací drtivá většina z nich, těžko věřit, že by k tomu nedošlo i tentokrát.

Pokud jde o zápletku, tak zatím nebylo řečeno, co bude námětem, ovšem Murphy prozradil, že se bude výrazně lišit od Hotelu, nebude tak bombastický a bude více temný. A to určitě není špatná cesta, po které se vydat. Hotel byl sice nablýskanou a vizuálně působivou podívanou, ale trošku nám v ní vítězil forma nad obsahem.

Jestliže se budeme bavit o tom, kdy by mohla mít nová řada premiéru, tak zatím opět není k dispozici oficiální vyjádření, ale všechny předchozí řady začaly v říjnu, takže těžko čekat, že tomu bude tentokrát jinak.

Jak vidíte, informací zatím není moc, vlastně jsou k dispozici hlavně dohady, tak nezbývá než doufat, že se stanice FX brzy vytasí s nějakými zajímavými zprávami.

Jak se vám líbila pátá řada? A o čem by mohla být podle vás šestá?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat