Živí mrtví: Proč chtěla představitelka Maggie odejít ze seriálu?

Kvůli jedné drsné scéně.

Natáčení Živých mrtvých je asi občas náročné. Nejen, že se tráví na place spoustu hodin denně, ale některé momenty mohou být hodně velký nápor na psychiku. To přiznává i představitelka Maggie Lauren Cohan, která byla v jednu chvíli dokonce tak rozhozená, že byla skoro rozhodnutá opustit seriál. A který moment na ni byl moc silná káva? To prozradila sama Lauren:

"Scéna, kde Maggie provádí na Lori císařský řez, aby zachránila dítě, ze které se stane malá Judith... Šla jsem ke druhým dveřím, zaklepala na Stevena (Steven Yeun, představitel Glenna, pozn. redakce) a řekla, ´Musím odejít ze seriálu. Nemyslím, že to zvládnu.´ Zasáhne vás to do samotného nitra, když se do podobného materiálu ponoříte. A pak jsem pochopila, že právě to je důvod, proč to musím udělat." 

Na tenhle moment z epizody Killer Within ze třetí řady, si asi ještě teď vzpomíná spousta lidí. Nebylo to opravdu nic pro slabé žaludky. Ale je dobře, že to Lauren nakonec "dala", protože její postava by mnohým (včetně mě) v seriálu asi chyběla.

Seriál The Walking Dead se na obrazovky vrací 14. února a tvůrci a herci slibují, že se máme na co těšit (celý článek).

Vzpomínáte na zmíněný moment? Přejal vám u něj mráz po zádech?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat