Tvůrce reality show Survivor chystá seznamovací pořad

O co jde?

Mark Burnett, který nám přinesl výtečné pořady jako jako Survivor nebo The Voice chystá další reality show, ale tentokrát seznamovací. Stanice FOX oznámila, že objednala deset epizod zatím nepojmenované show, která:

"Vezme bezprostřední ´ano nebo ne´, vycházející z moderních digitálních romancí na novou úroveň." 

Co to má přesně znamenat, to těžko říct. Zatím se ví, že se skupinka mužů a žen vydá na ostrov v Karibiku, kde budou páry dány dohromady na základě okamžité "chemie" s tím, že poté se bude sledovat, zda jejich vztah vydrží.

Zřejmě tak bude svou roli hrát "láska přes internet". Dá se odhadovat, že tvůrci poskytnou hrdličkám čas se do sebe zakoukat v Karibiku, aby je poté nahnali domů a pánové a dámy budou následně udržovat vztah na dálku skrze digitální cesty. Ale to je opravdu zatím jen můj tip.

Burnett neopomněl vychválit svou spolupráci s FOXem:

"Jsem opravdu šťastný, že budu pracovat na své první seznamovací sérii s FOXem. Jde o žánr, který láká široké publikum a náš pořad nabídne svěží perspektivu, která odráží reálný život."

Nakolik je toto tvrzení pravdivé, uvidíme už tento rok. Zatím není známo přesné datum, kdy se dočkáme, ale bude to letos.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat