Punisher dostává vlastní seriál

Přece jen se dočká.

Pokud trošku sledujete situaci kolem seriálů, které vznikají ve spolupráci Marvelu a Netflixu, pak víte, že původně byla v plánu pětice projektů Daredevil, Jessica Jones (recenze), Luke Cage, Iron Fist a všichni se pak sejdou v Defenders.

Poté se ale objevily zprávy, že filmaři neví, jak si poradit s mystickými prvky v případě Iron Fista a tak vlastní seriál dostane Punisher s tím, že Iron Fist by možná mohl mít film.

Později bylo ale řečeno, že Iron Fist přece jen seriál získá a Punisher zatím bude muset počkat. Ovšem, očividně ne dlouho. Server TVline přišel s tím, že Netflix spin-off s Punisherem.

Ten ale nenahradí Iron Fista, půjde o tedy již šestou sérii, kterou Marvel s Netflix vypustí do světa. Zatím sice není jasné, kdy se sólovky Punishera dočkáme, ale na samotnou postavu si nebudeme muset počkat dlouho, Frank Castle/Punisher v podání Jona Bernthala se představí ve druhé řadě Daredevila, která bude k dispozici 18. března.

A producent seriálu Doug Petrie slibuje, že se máme na co těšit:

"Diváci, kteří budou pořad sledovat, budou tomuhle chlapíkovi se zbraní fandit, ale současně je donutíme, aby o sobě začali pochybovat. Vzít smrtící spravedlnost do vlastních rukou v Americe roku 2015, to je záludné svinstvo."

Aktuálně není známo, kdy přesně se seriál objeví, ale určitě to nebude před Lukem Cagem, možná před Iron Fistem, ale dá se očekávat, že to určitě bude před Defenders. I když to jsou zatím čisté spekulace, je také možné, že se Frank Castle vrátí až po Defenders. A od Marvelu nebo Netflixu se zatím odpovědi nedočkáme, o seriálu zarytě mlčí.

Jste rádi, že bude mít Punisher vlastní seriál?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat