Přátelé: Představitel Rosse chystá nový seriál

David Schwimmer bude vařit a vypořádávat se s mafiány.

David Schwimmer se nejvíce proslavil jako Ross v kultovním seriálu Přátelé. Od té doby se snažil dát prosazovat jako herec, ale i jako režisér. Ovšem, málokterá z jeho prací se popularitou alespoň přiblížila zmíněnému sitcomu.

Ale třeba to změní nový projekt stanice AMC nazvaný Feed the Beast. Ten našel inspiraci u dánského seriálu Bankerot. Děj se bude věnovat dvojici přátel, kteří se rozhodnou otevřít si restauraci. Jenže to nebude to žádná idylka, objeví se problémy se zákonem.

Hlavních rolí se ujmou právě David Schwimmer a Jim Sturgess. David ztvární Tommyho Morana, který touží potom, aby mohl dát svému synovi to, co on nemohl mít. Jim si zahraje Diona Patrase, který doufá, že díky restauraci splatí dluh ne zrovna tolerantnímu mafiánovi.

Na seriál dohlédne Clyde Phillips, který se (jak jinak) nemůže dočkat spolupráce s oběma pány:

"David a Jim jsou každý neuvěřitelně talentovaný herec, jejichž kariéra zahrnuje divadlo, film i televizi. Ale nejdůležitější je, že oba disponují upřímností a zranitelností, pokud jde o toto řemeslo, což je pro postavy Tommyho a Diona důležité. Jejich porozumění ději a příběhy jejich postav, to je něco, u čeho se nemůžu dočkat, až se do toho s nimi pustím."

Natáčení desetidílné první řady začne příští měsíc, premiéra je plánovaná na květen.

Podíváte se?

Zdroj: TVline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat