Hry o trůny: Kit Harington prozradil, zda je Jon Snow naživu

Představitel Jona Snowa nabízí odpověď. POZOR, SPOILERY!!!

Dlouhé měsíce se diskutuje o tom, zda se v další řadě Game of Thrones objeví Jon Snow (Kit Harington) bez ohledu na to, že byl v předchozí sérii ubodán. Dohady na chvíli polevily v momentě, kdy se řešilo, zda je mrtev Glenn (Steven Yeun) z The Walking Dead, ale když jsme o Glennovi zjistili pravdu, zase se veškerá pozornost stočila na Jona.

Existuje několik teorií, jak by se mohl Kit Harington do seriálu vrátit, samotní herci se pak často k tématu vyjadřují, ale někdy tak, aby diváka zmátli. To ale není případ samotného Haringtona, který v rozhovoru pro Digital Spy prozradil:

"Lidé nechtěli, abych zemřel, ale on je mrtev. Tak tady to máte, všichni si na to budou muset zvyknout." 

Opět je tu ale jedno ale, Jon Snow může být mrtev, ale Kit byl viděn na natáčení a tím pádem se vyrojily spekulace, že se vrátí. Možná ve flashbacích, možná jako jiná postava (nejčastěji padá jméno Azor Ahai, hrdina, který povstane, aby bojoval proti Jiným). Tím pádem by platilo, že je Jon sice mrtev, ale herec by v práci na seriálu pokračoval.

Dál Kit poznamenal následující:

"Nějakou dobu už jsem na Hře o trůny nepracoval. Měl jsem tak minulý rok spoustu volného času. Nehrotil jsem to. Relaxoval jsem."

A jaké to vlastně je, neustále čelit spekulacím?

"Musel jsem se držet při zemi, být v utajení. Snažil jsem se nemluvit s tiskem a to o ničem. Je to skvělé, skutečnost, že lidi tolik zajímá tenhle seriál a také to, co se stane lidem, které milují nebo nenávidí, je to unikátní. Nemůžu si na to stěžovat. Pokud se o to zajímají a já jsem na to tázán, znamená to, že je to drahé jejich srdci a tím pádem to funguje, jak to fungovat má." 

Nakonec padla otázka, zda herec bude dál sledovat Game of Thrones, jestliže s v něm už nebude objevovat:

"Jistě. Určitě. Nemůžu se dočkat další řady."

A není sám. Šestá série startuje 24. dubna. Budete se dívat?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat