Dwayne "Rock" Johnson chystá seriál ve stylu Rychle a zběsile

Bude ho produkovat.

Dwayne Johnson je aktuálně jedním z nejpopulárnějších herců, v kinech řádí každou chvíli, ale nevyhýbá se ani televizi. A nejen, že v seriálech hraje, ale také se rozhodl přijmout roli producenta. Pro stanici FOX bude produkovat seriál nazvaný Boost Unit o policejní jednotce působící v Los Angeles, která se zaměřuje na zloděje aut.

Není šokem, že je projekt přirovnáván k sérii Rychle a zběsile, takže se prý máme těšit na hodně svižnou podívanou plnou akce, ale také humoru. Sám Johnson seriál popisuje následovně:

"Přivedeme k životu divoké pouliční honičky a vyčerpávající práci specializované elitní zásahové jednotky a jsme nadšení, že jsme uzavřeli partnerství s Imperative Entertainment, abychom stvořili epický mix napínavé akce a sofistikovaného vyprávění."

Duchovní otec seriálu Hrdinové a spoluzakladatel společnosti Imperative Entertainment Tim Kring je z nápadu nadšený:

"Málokdy slyšíte návrh, který splňuje všechny požadavky a ihned cítíte, že má komerční potenciál, je nový a přichází ve správnou chvíli."

Co si budeme povídat, i kdyby to byl škvár, tak to, že se na něm podílí Dwayne přiláká hromadu lidí. Tak nezbývá než doufat, že Boost Unit nebude těžit jen z toho, že se na něm pracuje The Rock, ale nabídne i pořádně dynamickou zábavu.

Zatím není jasné, jestli se Johnson v seriálu také objeví, ale alespoň cameo by si střihnout mohl. Jako producentovi mu musí být jasné, že by to sledovanosti hodně pomohlo.

Aktuálně není jasné, kdy se seriál dostane na obrazovky.

Koukli byste se?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat